L'Ajuntament d'Olot, ahir a la tarda, va començar les obres de remodelació de la plaça del Mig. Les obres han de posar al dia l'espai, millorar-ne l'accessibilitat i resoldre els problemes de filtracions i humitat existents.

L'actuació es realitzarà en tres fases: en la primera treballaran a la part central de la plaça i l'accés al carrer Antoni Llopis. Consistirà en els treballs de reurbanització i impermeabilització de la plaça i obligarà a tancar la rampa d'accés des del carrer Antoni Llopis.

Les opcions per creuar la plaça seran, durant l'horari comercial (de les 8 hores fins a les 21 de dilluns a dissabte) a través de les escales i ascensors interiors de la plaça i la resta d'horaris (diumenges i festius) caldrà utilitzar els carrers adjacents.

A la segona, actuaran al carrer de Sant Esteve on es concentraran els treballs de reurbanització. Mentre durin els treballs es disposarà d'accés permanent des del carrer Sant Esteve.

Pel que fa la tercera i última fase serà a l'entorn de la plaça i l'accés als comerços. S'adoptaran mesures per garantir l'accés als establiments i que els vianants puguin circular pel centre de la plaça. La idea és que s'acabin pel juliol.