A Diari de Girona volem celebrar la Diada de Sant Jordi amb una promoció especial amb la qual podràs convertir-te en subscriptor digital anual amb un descompte del 35%. Ara, per menys de 0,5 euros al dia podràs accedir sense límits a tots els continguts exclusius del web i la còpia digital durant 1 any.

La promoció està associada a la nostra subscripció digital anual, amb la qual a més de poder llegir totes les notícies per a subscriptors de www.diaridegirona.cat, també podràs descarregar-te i llegir diàriament la còpia digital de l'edició impresa.

Si ets dels que gaudeixes amb una bona lectura aquesta promoció és per a tu... Grans reportatges, notícies i entrevistes exclusives, els articles d'opinió de les nostres principals firmes... tots els continguts per a subscriptors de Diari de Girona al teu abast per un preu immillorable.

Sent subscriptor també tindràs accés a tots els suplements temàtics i setmanals de Diari de Girona, on trobaràs la informació cultural més completa, tot sobre l'esport local, els millors plans d'oci i molts continguts més.

Aconseguir-ho és molt fàcil: només has d'entrar a www.diaridegirona.cat i accedir a la promoció a través del botó SUBSCRIU-TE que trobaràs a la part superior de la capçalera del web. Des d'aquí, després de seleccionar la SUBSCRIPCIÓ DIGITAL ANUAL podràs iniciar el procés de compra i beneficiar-te d'aquesta magnífica promoció. La promoció només estarà activa durant el dia d'avui. T'ho perdràs?