L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, en una de les seves darreres Juntes de Govern, va aprovar començar els amidaments per tal d'iniciar l'enderroc dels vestuaris de la piscina municipal, denominada La Ponderosa.

L'actuació està valorada en 11.000 ? i forma part del Pla d'Ordenació de la Piscina Municipal de Sant Feliu de Pallerols.

Dins del Pla, l'Ajuntament va comprar fa pocs mesos el pis que hi havia damunt del bar de la piscina. La compra va suposar que l'Ajuntament ara sigui el propietari de tot el recinte centrat per la piscina.

Aquest fet, segons ha explicat l'alcalde Joan Casas (PdeCAT-DC), fa que l'Ajuntament pugui desenvolupar el Pla d'Ordenació de la Piscina Municipal per fases. Ha explicat que la previsió és fer-hi pistes de padel.

La piscina va ser donada el 2015 a l'Ajuntament per Nita Costa. L'antiga propietària va posar la condició que la piscina tingués sempre caràcter d'equipament municipal i que els beneficis que l'Ajuntament obtingués per la venda d'entrades fossin destinats al nou Servei d'Atencio a les Persones Grans.

L' equipament va poder entrar en servei com a piscina municipal el 2016 i va continuar el 2017. Disposa de dues piscines: una d'adults i una d'infantil. Té un bar que cada any l'Ajuntament posa a concurs la seva explotació.

La piscina està ubicada al pla de Bastons i té molta acceptació pel fet d'estar ubicada en un entorn natural de privilegi. Sant Feliu és una localitat amb una tradició turística considerable per ser un poble de mitjana muntanya.