Les cadires han de ser metàl·liques, els para-sols de tela, les estufes homologades i no hi ha lloc per a jardineres ni tancaments. Són algunes de les modificacions a l'Ordenança Municipal aprovada de manera inicial per a la instal·lació de terrasses de bar a Olot. Les normes van ser aprovades amb els vots a favor de PDeCAT-DC, la CUP i ERC i l'abstenció del PSC i d'OeC.

El regidor d'Urbanisme, Josep Gelís (PDeCAT-DC), va explicar que les normes havien estat fetes amb el consens de tots els establiments del Firal i que havien estat pensades per donar un espai a tots els bars que treballen al Firal. Va precisar que han reservat 2 espais per si hi ha professionals que volen obrir establiments nous. També va explicar que els requisits referents al mobiliari de les terrasses han estat definits a partir d'un pla elaborat per l'equip d'arquitectes redactor del projecte del Firal.

El portaveu del PSC, Josep Guix, va considerar que la modificació havia de ser més ambiciosa i abastar tots els bars de la ciutat. Va assenyalar que, segons el seu criteri, Olot ha d'estar d'acord amb el parc natural que l'envolta. En aquest sentit, va valorar que no s'haurien de permetre jardineres amb flors de plàstic. Al final es va abstenir.

El mateix va fer Xavier Garcia, d'Olot en Comú, que va indicar que havia de valorar més el sentit del vot.