Una alumna de l'institut Cendrassos, de Figueres, Raquel Cabanas Canadell, ha guanyat la fase local de l'Olimpíada d'Economia, que s'ha disputat a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. El segon i tercer classificats han estat Albert López Lombardia i Anja Sabrina Dobney, estudiants del Col·legi Bell-lloc del Pla i de l'institut Col·legi Bell-lloc del PlaFrederic Martí Carreras, de Palafrugell, respectivament.

La primera classificada ha guanyat una matrícula gratuïta per a un primer curs de qualsevol estudi oficial de la UdG el curs 2018-2019, un iPad i un val Abacus de 100 euros. Mentre que el segon i el tercer classificats també han obtingut un val Abacus per a 200 i 150 euros, cadascun d'ells.

A més, els tres estudiants guardonats podran participar a la Fase Estatal de l'Olimpíada d'Economia 2018, que se celebrarà a la Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais de la Universidade de Santiago de Compostela els dies 25, 26 i 27 de juny d´enguany.

L'entrega de premis, aquest divendres, a la Facultat de Ciències Econòmiques de la UdG ha estat presidida per la seva degana, Anna Garriga.