El Film "EsticEntreVolcans de Santa Pau" ha estat guardonat com a millor Film Turístic de Catalunya al International ECO & Travel Film Festival Terres Catalunya 2018.

El Festival Internacional Terres Catalunya, que ha celebrat aquest any la seva segona edició, és un festival especialitzat en cinema turístic i de paisatge, una mostra de produccions que incentiven la màgia del viatge -especialment el descobriment d'entorns naturals- i que promoguin, alhora, el desenvolupament sostenible. A més, és membre candidat del CIFFT, Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic.

El film, produït amb la productora Olotina Leeksonfilms Produccions, dona a conèixer amb tans sols 54 segons, els principals ?espais d'interès de Santa Pau: els volcans, la Fageda d'en Jordà, el nucli medieval de Santa Pau, els gorgs, etc., a través de les experiències que poden viure les famílies, les parelles, els grups d'amics i la gent gran.

Més de 250 filmacions, vingudes de 18 països d'arreu del món com Alemanya, Bèlgica, Xile, Brasil, Portugal, Àustria, Croàcia o Iran entre d'altres, van presentar-se en aquesta segona edició del Festival, però només cent, van ser les escollides per participar a la competició oficial d'aquest Festival Terres Catalunya, que es va celebrar a Tortosa del 2 al 5 de maig.

Durant els dies del certamen es van projectar, a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa i al Mercat de Tortosa, ?les 100 pel·lícules que competien oficialment, entre les dues competicions del festival: Comunicació Turística i Documentals.