L'Ajuntament de Camprodon, fa pocs dies, va fer la presentació pública del Pla Local de Seguretat Viària en un acte destinat als veïns a la Sala de Plens. El projecte ha de permetre regular i ordenar la mobilitat i procurar garantir la seguretat viària al municipi.

La sessió tenia com a objectiu fer partícips directes als veïns i veïnes del procés de definició d'un projecte que planteja accions destacades en diferents àmbits, com la direccionalitat de carrers, la senyalització vertical i horitzontal, l'aplicació de mesures reductores de velocitat i la limitació d'accessos a determinades zones.

Durant la reunió van presentar els objectius i les primeres actuacions que es duran a terme, es va recollir el punt de vista dels veïns sobre el Pla de Seguretat Viària i es van posar en comú quins canvis i quines millores comportarà la seva aplicació

La reunió també va servir per posar sobre la taula qüestions com la seguretat de la carretera C-38 al seu pas per Camprodon i l'arranjament d'uns punts concrets de la carretera GIV-5223, que uneix la C-38 amb els nuclis de Rocabruna i Beget.

L'Ajuntament va agrair les aportacions i parlarà amb els titulars de les vies sobre aquestes qüestions per tal de donar-hi solució.