L'Ajuntament de Castellfollit de la Roca ha establert un acord amb el Bisbat de Girona per poder fer set aparcaments al costat de l'església parroquial.

Segons ha explicat l'alcalde, Miquel Reverter (ERC), l'Ajuntament millorarà les canaleres de l'església i farà el manteniment dels jardins i a canvi farà 7 aparcaments al lloc que fins fa poc estava ocupat per un parterre situat al costat de l'església.

Dilluns passat, dia 14 de maig, van començar les obres d'eliminació del parterre. L'acció forma part de les obres d'urbanització del carrer Pau Casals. L'alcalde ha explicat que per poder fer les obres l'Ajuntament ha rebut un ajut de 41.400 € de la Diputació de Girona.

Les obres consisteixen en el canvi de les canalitzacions de gas, aigua i electricitat i en una nova pavimentació. Es tracta d'una obra de molta importància pel fet que el carrer Pau Casals travessa del poble de banda. Va paral·lel a l'antiga travessera de la N-260 i comunica la plaça de can Massot amb la farmàcia. A més és el carrer, on es concentren més veïns. Segons fonts de l'Ajuntament, el motiu és que als costats del carrer s'hi ubiquen els blocs d'habitatges. L'Ajuntament té previst millorar més carrers.