Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir aquest dijous un ciutadà francès que no tenia permís de conduir i, a més, a dins del cotxe hi portava un nadó, amb el perill que això podia suposar.

L'arrestat és un home de 36 anys, de nacionalitat francesa i domicili desconegut, el qual va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els fets van passar durant un control de trànsit que s'havia muntat al punt quilomètric 64 de l'autopista AP-7, a la sortida de Girona Sud, a Vilablareix. Cap a un quart de dues de la matinada, els Mossos van aturar un vehicle i van demanar la documentació al seu conductor.

Els agents van veure que a dins del vehicle hi anaven tres persones més, entre les quals un nadó. En no presentar el permís de conduir, els agents van fer comprovacions i van veure que l'home no l'havia obtingut mai, fet que va provocar la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El detingut va passar el dia 16 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.