La Diputació de Girona va organitzar divendres una jornada formativa d'actualització en matèria de recursos humans adreçada als tècnics de recursos humans d'ajuntaments i consells comarcals de les comarques gironines.

La jornada, que es va celebrar al Caixaforum de Girona amb l'assistència d'una quarantena de persones, va incidir especialment en les diferents situacions que es plantegen en l'actualitat en recursos humans, com la temporalitat, la situació dels interins i les obligacions dels gestors.

La presentació de la formació va anar a càrrec del vicepresident primer de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, el qual va voler remarcar que els professionals dels departaments de recursos humans tenen un paper fonamental tant dins les empreses com dins el sector públic. El vicepresident de l'ens també es va referir a les dificultats amb què es troben aquests departaments a l'hora d'ajustar-se a les noves disposicions legislatives, especialment de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local (LRSAL).