Una dona d'uns 60 anys va morir ahir a causa d'una topada frontal entre un camió i dos turismes a l'N-II, a l'alçada de Fornells de la Selva. Tal com va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre s'hauria produït al quilòmetre 710,5 en direcció Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís passades les tres de la tarda i es van desplaçar fins al lloc dels fets amb sis dotacions.

També hi van participar set dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La dona va quedar atrapada a l'interior del seu vehicle i els Bombers la van excarcerar, tot i que quan va arribar l'ambulància ja havia mort.

Segons les mateixes fonts, el camió es va incendiar en un primer moment però es va poder extingir el foc ràpidament. El vehicle, que transportava formigó, va quedar calcinat. A causa de l'accident també es va veure afectada la circulació de la carretera en ambdos sentits de la marxa. La via es va mantenir tallada sense pas alternatiu durant gairebé quatre hores