El Consell Comarcal de la Garrotxa va adjudicar en el darrer ple d´aquest mandat les obres d´arranjament de diversos camins (a Mieres, la vall d´Hostoles i Argelaguer), així com la primera fase de la renovació de l´enllumenat al poble de Maià de Montcal. A més, el Consell es va comprometre a assistir tècnicament al Consorci de l´Alta Garrotxa en la rehabilitació de l´església i la rectoria de Sant Martí de Talaixà. Serà, per tant, el Consell qui treurà aquestes obres a concurs.

Quant a les adjudicacions a les quals el ple va donar el seu vistiplau, la primera part de la renovació de l´enllumenat públic de Maià de Montcal anirà a càrrec de la Sociedad Española de Construcciones Eléctricas (SECE) per 140.168,45 euros. L´arranjament i la pavimentació del camí de la Miana a través del terme municipal d´Argelaguer l´executarà l´empresa Salvador Serra SA per 51.820 euros.

Aquesta mateixa empresa va guanyar el concurs per a pavimentar la carretera vella de Santa Pau dins els termes de Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d´Hostoles. La licitació, a la baixa, va ser per 171.580 euros. Finalment, el contractista Agustí i Masoliver SA va obtenir, per 44.000 euros, el contracte per arreglar un tram del camí vell de Santa Pau dins del terme de Mieres.