Hostalric ha fet públiques les bases del concurs fotogràfic que premia amb guardons de fins a 300 euros imatges inèdites de la vila. La tècnica del concurs és lliure però caldrà presentar les obres sobre paper. El concurs està orientat a aficionats a la fotografia de totes les edats. Les imatges es poden fer arribar a l´Ajuntament d´Hostalric fins el proper 29 de juny.

S´atorgaran un total de tres premis als participants al concurs. El primer classificat rebrà 300 euros, 180 el segon i 120 el tercer. Els tres guardons s´acompanyaran també d´un trofeu commemoratiu.

Les fotografies, que hauran de ser inèdites i recents, poden versar sobre qualsevol aspecte de la vila: patrimoni natural o cultural, vida diària o qualsevol altra temàtica. L´única condició és que els indrets d´Hostalric on estiguin preses siguin reconeixibles.

El lliurament de premis es farà el dia vuit de juliol a les 12 del migdia a la sala d´exposicions Benet Frigola d´Hostalric. El jurat estarà format per tres professionals de l´àmbit de la imatge.