L´Ajuntament de Camprodon ha estrenat un vehicle pel servei de vigilància municipal que té com a objectiu millorar la seguretat de les zones disseminades, i per oferir una millor resposta per la resolució d´incidències que es puguin produir.

El que en principi és una bona notícia, no tothom se l´ha agafat igual. Els tres vigilants municipals que van protagonitzar un conflicte amb l´Ajuntament de Camprodon i després amb el mateix alcalde, Esteve Pujol, han aprofitat per tornar a sortir a la palestra.

En aquest cas, diuen que no entenen com és que es compra un cotxe per portar a terme la vigilància municipal quan es «van gastar més de 100.000 euros del pressupost municipal per acomiadar els tres vigilants que hi havia i anul·lar el lloc de treball del vigilant».

Des de l´Ajuntament de Camprodon s´explica que el nou vehicle, un tot terreny Nissan Terrano, té la finalitat de poder vetllar per totes les zones del municipi i disposar d´un vehicle adaptat a les característiques de l´entorn, tant climatològiques com de terreny.

Però els exvigilants de Camprodon, a través d´un comunicat del sindicat CSI-CSIF, diuen que la compra d´aquest vehicle ha posat en evidència «les mentides de l´equip de govern de l´Ajuntament, perquè demostra que el llloc de vigilant municipal existeix i, a més a més, l´exerceix una persona que és de fora de Camprodon».

Finalment, en el comunicat, els tres exvigilants també critiquen el fet que «no s´escatimi en cap despesa» tal com demostra la compra del cotxe.