L.F.G., Santa Cristina d´Aro.

El grup de CiU a Santa Cristina d´Aro, a l´oposició, considera que el nou auditori i sala polivalent del municipi serà massa petita en la seva segona vessant. L´Ajuntament va aprovar dijous el plec de clàusules que hauran de regir la contractació de les obres i alhora l´obertura del concurs, amb el vot contrari de CiU, que va considerar-lo un projecte car, mal situat i amb manca d´aparcament.

Segons va explicar l´alcalde accidental, Xavier Sala (ERC), l´aprovació de dijous dóna continuïtat al procés iniciat el passat 26 de juliol, quan es va donar llum verda al modificat del projecte. El regidor d´Obra Pública, Jordi Mulà (també d´ERC), va dir que l´objectiu del govern, format per republicans i socialistes, és que, aprofitant la conjectura actual, l´obra pugui sortir a un preu fins i tot inferior al previst.

El portaveu de CiU, Josep Llensa, va recordar que al mes de juliol ja no els va agradar com havia quedat el projecte, i que entre llavors i aquesta setmana no s´havia produït cap modificació substancial. Per aquest motiu, va anunciar el vot en contra del seu grup.

Sala va recordar-li que és un projecte treballat des de fa temps, i va defensar la ubicació prevista recordant que es tracta d´una zona propera a la plaça Catalunya, on es faran nous aparcaments.

Però la regidora convergent Cristina Balletbò va indicar que la sala polivalent tindrà 450 metres quadrats públics, mentre que l´actual carpa, que a vegades ja queda petita, en té 1.000. Així doncs, va augurar que, si bé com a auditori comptarà amb la capacitat desitjada, com a sala polivalent a vegades quedarà petita.

Des del govern, Sala li va recordar que la futura sala compta amb el vist-i-plau dels tècnics de la Generalitat, que la consideren correcta, i serà superior fins i tot a equipaments dels pobles del voltant. Mulà, per la seva banda, també va considerar que el tamany serà suficient, ja que amb butaques acollirà unes 400 persones i, sense cadires, 1.300.