L´Ajuntament de Roses començarà la setmana vinent la campanya «Una estona amb l´alcaldessa». Es tracta d´un programa que vol potenciar i difondre el coneixement que tenen els vilatans sobre el funcionament i dia a dia del govern local del municipi. L´alcaldessa, Magda Casamitjana, obrirà el seu despatx setmanalment perquè les persones que ho desitgin puguin conèixer de primera mà el treball que es porta a terme a l´Ajuntament.

La finalitat d´aquesta campanya és, d´una banda, permetre que la ciutadania pugui descobrir personalment quins són els serveis i mecanismes de funcionament del seu Ajuntament, a través de les explicacions i atenció directa de l´alcaldessa; i de l´altra, Casamitjana vol aprofitar les visites per establir noves eines de contacte i comunicació amb els veïns amb la intenció que els puguin fer arribar els suggeriments, projectes o queixes.

L´alcaldessa també ha mostrat la predisposició a trobar-se amb veïns per parlar de etmes que els preocupin fora de l´Ajuntament, ja sigui passejant, als seus domicilis o prenent un cafè.