Efe/DdeG, Bescanó.

L'Ajuntament de Bescanó i el Consorci Hospitalari de Catalunya (CHC) han signat un conveni per realitzar un estudi sobre les necessitats presents i futures de les persones grans i amb dependència de Bescanó, i saber quins són els recursos assistencials existents en el poble.

Segons que van informar ahir fonts municipals, d'aquesta manera, podent disposar d'un diagnòstic d'aquestes característiques, el consistori podrà decidir i actuar sobre quals són les millors accions i línies de treball relatives a la prestació de serveis sanitaris i d'atenció social a dur a terme els anys vinents al municipi.

Entre els elements de reflexió a considerar a l'estudi, existeix la possibilitat de crear un centre de dia a la població. Segons indiquen, l'Ajuntament és conscient que hi ha un creixent demanda de recursos i serveis d'atenció a la dependència, per això, amb la finalitat d'afrontar amb garanties les necessitats socials dels seus conciutadans, el consistori ha iniciat aquest projecte conjunt amb el CHC.

Fruit de l'acord signat està previst que s'obtingui un estudi que permeti aportar elements de reflexió que facilitin la presa de decisions a l'ajuntament relatives a la prestació de serveis sanitaris i d'atenció social i que ajudin a plantejar les línies de treball en el període 2007-2017.