Per altra banda, el projecte per abastir d'aigua potable el nucli de Santa Maria, al veïnat de Can Padrès, tindrà un pressupost d'uns 463.000 euros, i es preveu que es dugui a terme durant el 2010, segons ha explicat l'alcalde del municipi, Narcís Massanas.

Des de començament de mandat, el nou govern de Convergència i Unió a Camós ja va anunciar que la construcció d'una guarderia municipal seria una de les seves principals prioritats per aquesta legislatura. L'alcalde Narcís Massanas, però, ja va reconèixer que necessitaria el suport 'altres administracions per tirar endavant el projecte'.

És per això que el consistori presentarà el projecte a la pròxima convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis perquè subvencioni l'obra i poder-la dur a terme durant l'any 2009. Segons ha explicat Massanas, la nova escola bressol es construirà en uns terrenys al costat de l'Ajuntament i tindrà tres aules amb una capacitat d'uns deu alumnes per aula.

L'edifici es construirà en previsió al creixement que s'espera al municipi amb vista a la construcció d'habitatge protegit per a joves.

Un altre dels projectes que Camós inclourà al PUOSC 2008-2012 és fer arribar la xarxa de subministrament d'aigua potable al nucli de Santa Maria de Camós, al veïnat de Can Padrès. Segons l'alcalde, el projecte preveu la construcció de la canalització principal i, a part, s'haurà de fer la connexió als habitatges.

El pressupost per a fer la canalització principal d'aigua, que ha d'anar des de l'Ajuntament fins a Can Padrès, ascendeix a 463.000 euros. L'Ajuntament preveu que es pugui dur a terme durant el 2010.