Vols veure tot el que s'ha publicat de Rafa Nadal, Artur Más, Pedro Sánchez, David Bisbal o Ada Colau? T'interessen temes concrets com la gastronomia, els viatges, la salut...? Doncs estàs d'enhorabona. Diari de Girona es renova per oferir-te un servei més adequat a les teves necessitats.

A partir d'ara, podràs conèixer els temes informatius més rellevants i de candent actualitat fent només un clic en els termes relacionats que hem incorporat en totes les notícies de l'edició digital.

Dins de les notícies trobaràs una sèrie de paraules i termes relacionats amb els protagonistes de la informació consultada, des dels quals podràs veure tot el que s'ha publicat sobre aquest tema o personatge.

Aquests termes, coneguts com tags, estaran ubicats a la part final de la notícia i punxant sobre ells, accediràs a una pàgina on estaran agrupades en ordre cronològic, totes les informacions que hagin sortit sobre el tag seleccionat.

A banda de tot això, per facilitar-te la navegació, hem preparat un cercador, ordenat alfabèticament, des del qual podràs accedir a totes les notícies de qualsevol dels tags que desitgis: Leo Messi, Catalunya, Pablo Alborán, Joc de trons, Penélope Cruz, Artur Mas, Mariano Rajoy, Pablo Iglesias...

??Punxa sobre la imatge i accedeix a l'índex alfabètic de tags: