Crear ornaments nadalencs casolans és més fàcil del que sembla. En qualsevol bosc proper a casa teva pots trobar materials amb els quals aconseguir una decoració nadalenca d'allò més original.

Si la loteria, la carta al Pare Noel o les sortides pròpies d'aquestes dates fan efecte a la cartera i vas amb el pressupost just com per pensar en decorar la teva casa per Nadal, amb una mica d'imaginació i habilitat pots crear ornaments nadalencs casolans i sorprendre als teus convidats.Aprofita aquest pont de desembre per decorar casa teva per Nadal amb aquests 10 adorns nadalencs.

1. Adorns nadalencs casolans: Estrella de llana

Aquest guarniment de decoració nadalenca és un dels més fàcils i elegants de fer. Per aconseguir aquest adorn de nadalenc només necessitaràs cartró, cordill i llana del color que prefereixis.

Fotos: Livelaughrowe y Michelemademe

2. Ornaments nadalencs casolans: Arbre de branques

Les branques i altres materials naturals són la millor opció per a crear ornaments nadalencs casolans. En aquest cas, per crear decoració nadalenca d'allò més original i barata necessitaràs branques, cola, corda i una mica de pintura, encara que això últim és opcional.

3. Ornaments nadalencs casolans: Penjoll de botons

Segur que a casa tens un munt de botons perduts en algun cosidor. Ara pots donar-los un ús d'allò més original i crear aquesta decoració nadalenca casolana que sorprendrà als teus convidats. Només necessitaràs fil, botons i un llaç.

Fotos: Marthastewart y Littlethingsbringsmiles

4. Ornaments nadalencs casolans: Flocs de branques

Un altre exemple de decoració nadalenca casolana low cost són aquests flocs de neu per penjar a la paret. Per poder fer-los només necessites unes branques, cola, corda, fulles de pi, botons que trobis per casa o qualsevol cosa que se't passi per adornar-ho.

5. Ornaments nadalencs casolans: Mussols de pinyes

A l'hora de crear decoració nadalenca casolana, les pinyes són un dels materials naturals que més joc donen. Amb elles pots crear ornaments nadalencs casolans elegants o figures sorprenents que encantaran als més petits de la casa. En aquest cas, amb unes pinyes i una mica de feltre pots aconseguir ornaments nadalencs d'allò més originals.

Fotos: Liagriffith y Adventure in a box

6. Ornaments nadalencs casolans: Pots de Nadal

Amb uns pots buits, espelmes i una mica de pintura pots aconseguir decoració nadalenca casolana d'allò més original. Aquest adorn nadalenc agradarà als més petits de la casa i donarà a la teva llar un toc elegant però alhora divertit.

7. Ornaments nadalencs casolans: Adorn amb globus

Aquesta decoració nadalenca casolana és una de les més elegants i fàcils de fer. Per aconseguir-només necessitessis globus, cordill, cola i purpurina. Amb aquests guarniments donaràs al teu arbre de Nadal un toc d'allò més elegant.

Fotos: Viewalongtheway y Designmom

8. Ornaments nadalencs casolans: Penjolls de fusta

Per aconseguir aquesta decoració nadalenca casolana necessitaràs uns petits trossos de fusta, un bolígraf, un trepant, llaç i un pirogravador. Si no tens això últim pots provar a pintar els dibuixos sobre la fusta o tallar-los amb un punxó.

9. Ornaments nadalencs casolans: Penjolls amb llibres

Per crear decoració nadalenca casolana no només pots recórrer als materials naturals. Els llibres són una altra bona opció i mostra d'això és aquest elegant ornament per a l'arbre. Per aconseguir-ho només necessitaràs fulls d'un llibre, cola de silicona, una mica de purpurina i corda.

Fotos: Viewalongtheway y Designmom

10. Ornaments nadalencs casolans: Estrella de paper

Els adorns amb pasta també són una opció ideal per crear decoració nadalenca casolana i low cost. A més aquesta manualitat de Nadal encantarà als més petits de la casa. Per aconseguir-la necessitaràs pasta de diferents tipus, cola i purpurina per donar-li un toc nadalenc.