La soprano Rosa Mateu i la pianista Anna Ferrer van encetar ahir el cicle de concerts que organitza la Creu Roja i que té lloc a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. El cicle, format per tres concerts, va començar ahir amb De la Cançó a la Sarsuela, un recital amb cançons de saló de Morera, Toldrà i Granados, algunes de les cinc cançons negres de Montsalvatge i una selecció de balades de sarsuela.

El segon concert anomenat El violí i la melodia tindrà lloc el proper 9 de novembre i anirà a càrrec de Pierre Hommage al violí i Christelle Abinasr al piano. La solvència artística i la sòlida tència de Pierre Hommage el converteixen en un virtuós capaç d'afrontar els capricis compositius de Kreisles i Sarastate. Al costat d'aquestes obres es podran sentir la Sonata de C. Franck i la cèlebre Meditation de l'òpera de Thaïs Massenet, que tancarà el concert.

Valsos, polques i Marxes de la família Strauss finalitzaran el cicle de concerts el dia 16 de novembre. Roberto Metro i Elvira Foti interpretaran, a quatre mans al piano, el Vals de l'Emperador, Roses del Sud, Veus de Primavera, Sang Vianesa, la Tritsch Tratsch Polka i el conegut Danubi Blau per acabar.