Ferran Adrià, considerat per la revista especialitzada Restaurant com el millor cuiner del món, ?reconeix que li agradaria tornar a un McDonald's. Ferran Adrià es ?troba a Londres promocionant el seu ?llibre Un dia en El Bulli, ?dedicat al seu restaurant de Girona, que ha estat elegit tres anys seguits com el millor del món pels experts en cuina. I la freda capital anglesa ho ha rebut amb els braços oberts. La premsa britànica afegia ahir al cuiner espanyol en les seves ?pàgines web, encara que fent ?al·lusió a les seves ganes de ?"tornar a menjar en un McDonald's".

I és que en una entrevista concedida a The Independent, Adrià reconeix que no hi ha restaurant en el món que pugui fer una hamburguesa millor pel preu que ofereix el gegant nord-americà. "Només he estat en un McDonald's tres vegades a la meva vida, i fa molts anys va ser l'última vegada. La veritat és que m'encantaria tornar".

Però no significa que el xef català hagi perdut el judici. Com el propietari del restaurant més famós del món, Adrià té un afany d'investigació. "No crec que la gent hagi de dir que el McDonald's no és bo si no existeix una ?alternativa pel mateix preu. És com dir que tothom hauria de ?conduir uns Rolls Royce; la majoria no ho fa. Els cotxes tenen el preu que tenen". "Fa uns deu anys, els mòbils no existien i tots podíem viure sense ells. Avui dia, amb el preu que pagues per un mòbil podries menjar peix fresc cada dia. No obstant això, si li preguntes a un jove si prefereix el seu telèfon o peix fresc, contestarà sens dubte que el seu mòbil" va afegir el cuiner.