El Cinema Truffaut de Girona acollirà el dia 17 de novembre entre les nou del matí i les cinc de la tarda, un càsting per una sèrie interactiva.

El projecte anomenat Festutu està dirigit per Terenci Corominas i Thierry Xifra. Els responsables busquen actors i actrius que tinguin experiència davant les cámeres i que sigui capaços d'interpretar a tres tipus de personatges. El primer és un home de 60 anys de complexió prima, el segon és un home de 30 anys de complexió prima i esquifit i l'últim paper a interpretar és una dona de 25 anys d'edat, morena i de bon veure.

Festutu és el projecte d'una sèrie que es rodarà a Girona en clau d'humor i que s'emetrà a través d'internet. L'entrega del text i les característiques del personatge assignat es farà quatre dies naturals abans del càsting i la data límit perquè els aspirants lliurin el currículum és el dia 12 de novembre.

Festutu és un projecte que neix a partir de la idea d'uns alumnes de l'escola de realització audiovisual i multimèdia (ERAM). La trama i el desenvolupament de la sèrie la decidiran els internautes a partir d'un primer capítol realitzat pels responsables.