Art

L´artista Joaquim Falcó recull en un llibre l´evolució de la seva obra fins al 2007

10.11.2008 | 13:15

L'artista manresà Joaquim Falcó ha catalogat i documentat fins a 500 obres pictòriques, escultòriques, de ceràmica, gravat i fins i tot joies, en el llibre catàleg 'Joaquim Falcó. 2002-2007.

Obras selectas'. L'edició, feta per Corpori, dóna continuïtat a un primer catàleg que recollia la seva obra des d'inicis dels anys 80 fins a finals de l'any 2001. Segons ha explicat l'artista, era necessari actualitzar aquella primera publicació per poder mostrar l'evolució de l'obra i alhora mostrar-hi sèries elaborades des de l'any 2001 fins a l'actualitat. Això, explica, permetrà tenir un catàleg acurat de la seva producció artística abans que les obres vagin a parar a col·leccions particulars.

El llibre conté una selecció de 500 obres significatives de la seva producció, que han estat seleccionades per ell mateix. Falcó qualifica aquesta edició com a 'necessària' per actualitzar la primera publicació sobre la seva obra. Es tracta d'un llibre de gran format, del qual se n'ha fet una tirada de 1.000 exemplars i que s'ha editat en castellà, italià i anglès.

A banda de les imatges de l'obra, agrupada en sèries i ordenada cronològicament, la publicació inclou dos textos del creador de la transavanguardia italiana, el comissari i crític d'art Achille Bonito, i de la doctora en art contemporani i crítica d'art, Violeta Izquierdo.

De moment, la publicació es pot trobar als establiments de la Cooperativa Abacus. Més endavant es podrà trobar en llibreries de museus, com el Picasso de Barcelona, o el Centro de Arte Reina Sofía, entre d'altres.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema