Un 94,6 per cent dels estudiants de la UdG van votar dimecres a favor de congelar el procés de Bolonya. La pregunta exacta del referèndum plantejat pel Consell d'Estudiants era: "S'ha de congelar l'aplicació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior i iniciar un procés de debat sobre el futur de la Universitat Pública?". El no va obtenir només un 5,34 per cent de vots; el 0,18 % van ser en blanc, i un 0,09 per cent van ser nuls.

Els resultats, doncs, han estat aclaparadors; ha estat a l'Escola Universitària d'Infermeria i a la facultat de Ciències on el sí ha estat més rotund: del 100 i el 98,83 %, concretament. Per contra, a la de Ciències Econòmiques i Empresarials on el "no" a la congelació ha tingut un suport més ampli, concretament de gairebé el 12 %.

Les dues facultats amb més participació van ser la de Lletres i la d'Econòmiques i Empresarials; amb molta diferència, on menys estudiants van votar va ser a la d'Infermeria. En totes les facultats, però, les votacions van ser molt més àmplies que no pas en les elecions al claustre que es van fer el passat mes d'abril, entre el 15 i el 20 per cent més de vots.

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la UdG ha valorat positivament el resultat, per tal "que s'inicii un procés de debat per l'elaboració d'un nou model educatiu on els estudiants tinguin un paper rellevant en la seva construcció".