En el marc de Temporada Alta, avui a les set la sala La Planeta acull el TRAM2 d´AREAtangent. L´objectiu del col·lectiu és organitzar diverses accions simbòliques i senzilles als carrers del centre de Girona per tal de presentar la seva feina, i animant els ciutadans a assistir als espectacles d´avui.

Les dues representacions són Jamais Vu, d´Andrea Segura, i Caperucita y sus lobos, d´Ester Forment. Per tal de promocionar les representacions d´avui, Ester Forment s´ha posat una capa de Caputxeta Vermella i ha regalat pomes. A la fruita hi havia una enganxina amb el nom de les dues propostes, el dia i lloc, i un val per un 50 % de descompte.

Es tracta de dues peces de mig format de creadors residents de la plataforma, que han passat ja per altres edicions del Festival dins les Càpsules, i que Temporada Alta coprodueix per tercer any consecutiu. En el cas de Jamais Vu, es presenta com una proposta que parla sobre la mort, «una mort bonica però no atractiva; sobretot i abans que res, una mort senzilla i discreta». La peça també vol reflexionar sobre les enveges i la por.

Caperucita y sus lobos és una peça de dansa-teatre, on Caputxeta és «una lloba en un cos de dona que no encaixa dins el món que l´envolta». Ester Forment parla a través d´aquest personatge ja mític de la literatura infantil sobre la lluita entre el món real i l´imaginari, i sobre l´alienació humana. «Els llops absurds irrompen en la seva consciència i l´assetgen», planteja l´autora, que vol parlar dels límits humans, de la fragilitat i de la força d´una persona alienada per aconseguir mantenir-se dins de la seva naturalesa salvatge.

Les dues obres es representaran avui a les set de la tarda a La Planeta. El preu de les entrades és de 14 euros.

Així doncs, AREAtangent ­presenta al festival d´enguany aquestes dues propostes de mig format, dos recorreguts de jove creació per la ciutat -el primer dels quals, malauradament, es va haver de suspendre per la pluja- i una residència dramatúrgica instal·lada al Cafè del carrer Ciutadans.