Després de l'èxit assolit l'any passat, també a Temporada Alta, amb Classics Duo, Laura Herts torna avui al teatre de Salt, en aquesta ocasió en solitari, per dignificar el paper del clown. L'espectacle és A won woman show, i promet fer riure i reflexionar a parts iguals.

Aquest és un espectacle de sala creat l'any 2002, en el qual el personatge de Herts, una dona petita i mig trastocada, salta per damunt dels espectadors i s'expressa amb una comicitat facial increïble. Però a més del riure, les actuacions de Herts es caracteritzen per oferir una mirada del món molt lúcida, amb una visió particular de les injustícies socials. Als seus espectacles sovint interpreta dones ridícules, que topen amb els cànons socials i que no s'hi troben còmodes; a partir d'aquí crea una presència escènica desbordant, que surt sovint del mateix escenari per barrejar-se amb el públic i fer-lo partícep de la festa. De fet, l'espectacle s'inicia al pati de butaques, entre l'audiència, pujant sobre els seients i ballant. Segons Herts, "l'important és fer una bona actuació i compartir una estona agradable amb el públic". A won woman show és un espectacle bàsicament mímic, tot i que els apunts de la veu aguda de Laura Herts també formen part de la comicitat.

L'espectacle es farà en dues sessions, a les 7 de la tarda i a les 10 del vespre. En principi només s'havia programat una representació, però les entrades es van esgotar ràpidament i se'n va programar una altra.

La seva visita a Temporada Alta l'any passat va estar acompanyada pel gran clown Jango Edwards; a Classics Duo ja va oferir la seva gestualitat en parella; avui l'escenari serà per a ella sola.