gastronomia

Guardonen el cuiner barceloní Fermí Puig

 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto
 arxiu

BARCELONA | EFE/DDG
Els Premis Nadal de Gastronomia, considerats els Oscar del sector, han guardonat en l'edició d'aquest any com a cuiner major de Catalunya el xef barceloní Fermí Puig, format als fogons d'El Bulli. Puig ha rebut també un reconeixement pel restaurant que ha apostat per preservar el patrimoni culinari català, l'establiment que dirigeix, Petit Comitè, juntament amb La Fonda Gaig, del xef Carles Gaig, i El Velòdrom, de Carles Abellan. El cuiner més internacional de Catalunya, Ferran Adrià, és el president d'honor d'aquests premis.

COMPARTIR
 


  HEMEROTECA
  Conegui'ns:  CONTACTI |  CONEGUI'NS |  LOCALITZACIÓ     PUBLICITAT:  TARIFES  
diaridegirona.cat és un producte d'Editorial Prensa Ibérica
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.
Adaptat a la Llei de
Protecció de Dades per
 


  Avís legal
  
  
Altres mitjans del grup Editorial Prensa Ibérica
Diario de Ibiza  | Diario de Mallorca  | Empordà  | Faro de Vigo  | Información  | La Opinión A Coruña  |  La Opinión de Granada  |  La Opinión de Málaga  | La Opinión de Murcia  | La Opinión de Tenerife  | La Opinión de Zamora  | La Provincia  |  La Nueva España  | Levante-EMV  | El Boletín  | Mallorca Zeitung  | Regió 7  | Superdeporte  | The Adelaide Review  | 97.7 La Radio  | Blog Mis-Recetas