Associació de Directors d'Escena

Àlex Rigola, Lluis Pasqual i Ana Zamora son els finalistes dels Premis ADE 2008

24.11.2008 | 13:28

Àlex Rigola, Lluis Pasqual i Ana Zamora figuren entre els finalistes dels Premis de l'Associació de Directors d'Escena d'Espanya (ADE), que es lliuraran avui al teatre María Guerrero de Madrid. Els guardons s'atorguen anualment mitjançant votació dels associats de l'entitat.

Rigola, Zamora i Pasqual concorren en la categoria de Direcció amb '2666', 'El misterio del Cristo de los Gascones' i 'La familia del anticuario', respectivament. Ignacio García ('Poliuto') i Alfredo Sanzol ('Sí, pero no lo soy') també estan entre els candidats a aquest guardó.

A més d'aquest reconeixement, l'ADE ofereix set categories més, cadascuna en homenatge a una personalitat, com el Premi 'Adrià Gual' de figurisme, al qual el 2008 concorren Ana Garay ('Dos caballeros de Verona'), María Araujo ('Tío Vania') i Mariaelena Roque ('Don Juan, Príncipe de las tinieblas').

Jorge Urrutia és un dels candidats al Premi 'Leandro Fernández de Moratín' per a estudis teatrals per la seva tasca a 'El teatro como sistema' (Biblioteca Nueva).

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema