Exposició

El Col·legi de Periodistes proposa 31 portades de diaris amb imatges de Click Art Foto

24.11.2008 | 13:31

La seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona mostra des d'aquest dilluns una exposició amb 31 portades de diaris.

Es tracta d'un recull dels treballs dels fotògrafs Eddy Kelele, Jordi Ribot, Toni Vilches i Albert Labert, publicats al llarg dels últims deu anys en diaris amb els quals l'agència Click Art Foto ha tingut vinculacions professionals, com ara l''Avui', 'La Vanguardia', 'El Periódico de Catalunya', 'El Mundo', 'El Mundo Deportivo' o el diari britànic 'The Sun'. La temàtica de les portades sel·leccionades inclouen des de personatges locals de les comarques gironines, celebritats internacionals, successos o esdeveniments esportius que han destacat durant aquests anys.

Aquesta és la primera vegada que es mostren de forma conjunta i en un format d'exposició. Els quatre fotògrafs tenen una estreta relació amb les comarques gironines però alguns dels seus treballs han transcendit l'àmbit local amb temes que han tingut un ressò nacional i internacional. L'exposició, que es pot visitar fins a mitjans del mes de desembre, és una selecció de les fotografies més destacades.

Eddy Kelele (Barcelona, 1971) i Jordi Ribot (Barcelona, 1968) són els fundadors de l'agència Click Art Foto, creada l'any 1999 amb l'objectiu de plasmar amb reportatges fotogràfics les notícies més destacades de les comarques gironines. Ambdós ja comptaven amb més de deu anys d'experiència com a fotoperiodistes i des de fa uns anys també imparteixen cursos de fotografia a la Universitat de Vic i a la UdG, respectivament.

Cultura

«Estiu 1993» opta a entrar a la carrera pels premis Oscar

L'Acadèmia de Cinema decideix avui quines són les tres pel·lícules finalistes per representar...

Daniel Craig tornarà a ser James Bond

L'actor confirma que donarà vida al famós agent secret, però que aquesta serà la seva última...

Daniel Craig confirma que tornarà a ser James Bond

Daniel Craig confirma que tornarà a ser James Bond

L'actor continuarà sent el rostre de l'agent 007 en el nou lliurament de la saga, però per última...

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema