Exposició

El Col·legi de Periodistes proposa 31 portades de diaris amb imatges de Click Art Foto

24.11.2008 | 13:31

La seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona mostra des d'aquest dilluns una exposició amb 31 portades de diaris.

Es tracta d'un recull dels treballs dels fotògrafs Eddy Kelele, Jordi Ribot, Toni Vilches i Albert Labert, publicats al llarg dels últims deu anys en diaris amb els quals l'agència Click Art Foto ha tingut vinculacions professionals, com ara l''Avui', 'La Vanguardia', 'El Periódico de Catalunya', 'El Mundo', 'El Mundo Deportivo' o el diari britànic 'The Sun'. La temàtica de les portades sel·leccionades inclouen des de personatges locals de les comarques gironines, celebritats internacionals, successos o esdeveniments esportius que han destacat durant aquests anys.

Aquesta és la primera vegada que es mostren de forma conjunta i en un format d'exposició. Els quatre fotògrafs tenen una estreta relació amb les comarques gironines però alguns dels seus treballs han transcendit l'àmbit local amb temes que han tingut un ressò nacional i internacional. L'exposició, que es pot visitar fins a mitjans del mes de desembre, és una selecció de les fotografies més destacades.

Eddy Kelele (Barcelona, 1971) i Jordi Ribot (Barcelona, 1968) són els fundadors de l'agència Click Art Foto, creada l'any 1999 amb l'objectiu de plasmar amb reportatges fotogràfics les notícies més destacades de les comarques gironines. Ambdós ja comptaven amb més de deu anys d'experiència com a fotoperiodistes i des de fa uns anys també imparteixen cursos de fotografia a la Universitat de Vic i a la UdG, respectivament.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema