Cinema

Tom i Katie volen actuar junts en un film ´amb sexe´

25.11.2008 | 14:56
Tom i Katie volen actuar junts en un film ´amb sexe´
Tom i Katie volen actuar junts en un film ´amb sexe´

Tom Cruise i Katie Holmes busquen com bojos un projecte en el qual treballar junts. I sembla que en el seu afany per compartir plànols en una història carregada d'erotisme, el matrimoni podria protagonitzar una nova versió de 'El último tango en París' l'intens film de Bernardo Bertolucci que en 1973 van protagonitzar Marlon Brando, Maria Schneide

Encara no hi ha gens tancat i tant Cruise menjo Katie segueixen analitzant diversos guions per a buscar una bona història que compartir davant de les càmeres.

"Tom està buscant una mica que l'avantguarda i sexy, però també accessible", va afirmar un dels productors implicats en el projecte en declaracions a 'Now Magazine' recollides per otr/press en les quals a més de 'El último tango en París' va assenyalar que una altra de les històries en les quals el matrimoni ha posat els seus ulls és una mica "semblat a Instint Bàsic". "Una pel·lícula amb una bona trama, però amb escenes sexuals intenses", va apuntar.

Aquesta no seria la primera vegada que Cruise treballa amb la seva dona en una pel·lícula amb alt contingut eròtic. Amb la seva anterior esposa, Nicole Kidman, ja va protagonitzar 'Eyes Wide Shut', l'última pel·lícula que va dirigir el mític Stanley Kubrick que va sotmetre a la parella a un intens rodatge que, asseguren les dolentes llengües, va anar el principi de la fi del seu matrimoni.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema