L'amor com a ferida o com a cura, l'apassionat o el durador, la vida de cara a l'aparador o de portes endins. Aquestes són només algunes de les dicotomies que Noël Coward va plantejar, l'any 1930, i que Jordi Prat i Coll recupera i en certa manera actualitza a Vides privades. L'obra, que s'estrena avui a La Planeta, és una comèdia sobre l'alta societat britànica que passa a catalanitzar-se a través d'aquesta producció de la mateixa sala.

El director de Temporada Alta, Salvador Sunyer, va voler destacar la col·laboració establerta entre el Centre d'Arts Escèniques de Salt, El Canal, i aquesta sala de teatre independent: "Cal contribuir a l'impuls teatral de les nostres comarques, i quan La Planeta vol produir alguna cosa sentim que nosaltres també hem de col·laborar-hi, però mai vampiritzant la seva tasca, sinó al contrari". En aquest sentit, el programador de la sala, Pere Puig, es va felicitar pel moment dolç que estan vivint, amb l'estrena de Vides privades, la gira catalana d'un espectacle infantil, i l'estrena a Barcelona de Bondat i Pensaments escrits al caure de les fulles, del mateix Prat.

El jove director gironí admet que han estat moltes les veus sorpreses per la seva direcció d'un clàssic de la comèdia britànica, però "ho he decidit fer jo perquè sinó és la mena d'obres que no m'encarreguen". La part que ha versionat és poca, eliminant un personatge i canviant alguns anglicismes per aconseguir una obra més propera al públic català. "Si m'he atrevit a canviar alguna cosa és perquè llegint les mateixes memòries de Coward ell explicava que també anava refent els seus textos constantment".

La història presenta quatre personatges: dos, que havien estat casats, es retroben a les respectives nits de noces amb altres parelles. L'amor ressorgeix i decideixen fugir junts, però també reneixen les discussions i les baralles. Tot això, amanit amb diàlegs enginyosos i rèpliques molt ràpides, cosa que segons Prat fa que "l'obra sigui molt profunda, però en la superfície". Els quatre protagonistes són Isaac Alcayde, Mercè Martínez, Jacob Torres i Maria Rodríguez, "quatre actors en estat de gràcia", segons el director. Malauradament per aquells qui encara no tinguin entrades, però, les quatre funcions estan al complet.