El pavelló d'esports de Quart serà l'escenari d'un dels concerts més importants que han passat per la població: el que oferirà el cantant Joan Manuel Serrat el proper 21 de març. La iniciativa té com a objectiu dinamitzar la vida cultural del poble i donar-lo a conèixer.

L'alcalde de Quart, Lluís Lloret, explica que feia molt de temps que intentaven contractar el cantant, "més d'un any i mig, és a dir, des que vam entrar al govern". Finalment, ahir els representants de Serrat van arribar a un acord amb la població del Gironès oferint una data concreta, el dissabte 21 de març a les deu del vespre. Segons Lloret, "per nosaltres qualsevol dia era bo si podíem portar Serrat al nostre poble".

De cara a la venda d'entrades, que costaran entre 37 i 42 euros aproximadament, l'Ajuntament de Quart vol afavorir els seus ciutadans. Per aquest motiu quan es posin a la venda, l'any vinent, "durant una setmana només les podran adquirir els veïns de la vila", explica l'alcalde. S'ha hagut de fer algunes restriccions d'aforament al pavelló per necessitats tècniques, però es calcula que serà del voltant de 1.600 o 1.700 persones. S'ha fet un estudi econòmic "que ens ha semblat correcte", afirma Lloret, segons el qual amb la venda d'entrades es cobriria el cost de l'esdeveniment.

La idea de contractar Serrat va venir de l'equip de govern per l'admiració que senten pel cantant, però sobretot pel ressò que pot donar al poble aquesta actuació. A més, segons l'alcalde, això facilitarà que els veïns de la localitat amb problemes de mobilitat puguin veure al costat de casa el "Noi del Poble Sec".