La setena edició del Mostrar´t arrenca avui amb una gran festa a l´Estació Espai Jove

Les actuacions del músic experimental Pauk i l'artista visual Vj Muka serviran per encetar el nou cicle d'exposicions

 
Aleix Font retrata mitjançant la pintura uns paisatges protagonitzats per la impulsivitat i la destrucció reflexiva.
Aleix Font retrata mitjançant la pintura uns paisatges protagonitzats per la impulsivitat i la destrucció reflexiva. aleix font
 MULTIMÈDIA

GIRONA | ALBERT CORNELLÀ L'estació Espai Jove de Girona acollirà aquesta nit una gran festa per inaugurar la setena edició del Mostrar't, un esdeveniment que serveix de plataforma per a tots aquells joves artistes visuals de l'escena emergent. L'acte, que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre, tindrà les actuacions de Pauk i Vj Muka i les presentacions dels artistes que exposaran en aquesta edició de la mostra.
El barceloní de naixement però afincat a Girona des de fa uns anys, Pauk, és un artista que mitjançant el sampleig de tota classe d'instruments folklòrics i la mescla de sons d'arrel electrònica, ofereix un peculiar espectacle per fer gaudir tots els sentits. Una oportunitat única per submergir-se en els ritmes més frenètics i electrificats complementats amb melodies hipnòtiques, que defineixen clarament el seu estil. Pauk presentarà avui les catorze peces que conté el seu darrer treball, Insekt. Ritmes frenètics i electrificats barrejats amb melodies hipnòtiques, defineixen clarament el seu estil. La seva música farà descobrir la pluralitat dels estats d'ànim.
Per la seva banda, els audiovisuals de l'acte d'inauguració aniran a càrrec de Vj Muka. L'artista gironí, presentarà aquest vespre un treball que parteix d'imatges i animacions creades en viu i al moment, en una sessió que posa èmfasi en les tendències més contemporànies. Ell serà alhora el professor del curs d'iniciació al VJ (projeccions en directe) programat a l'Espai Jove per al mes de març.
Els primers artistes que exposaran en el Mostrar't seran els fotògrafs experimentals Jani Permiso i Nico Bambini, que presentaran, del 12 de gener al 8 de febrer, el seu darrer treball artístic, Mummies. L'obra visual "neix de la necessitat de parlar sobre la bellesa i l'estètica a l'època que ens ha tocat viure", segons expliquen els propis artistes. Amb el conjunt de fotografies, Permiso i Bambini, elaboren una reflexió sobre la buidor interior en la societat de la cirurgia plàstica.
A partir del 9 de febrer, i fins el 8 de març, el pintor gironí, Aleix Font, exposarà les seves darreres pintures que, partint de l'impulsivitat i l'expressionisme destructiu, constitueixen, segons el perfil facilitat pel programa de la mostra, "accidents pictòrics".
Finalment, el fotògraf Víctor Masferrer, del 9 al 31 de març, serà l'encarregat de cloure el cicle d'exposicions, amb un conjunt d'imatges que conviden a fer un viatge especial a través de la construcció amb la terra i els sacs. Una obra que, segons la descripció facilitada per l'organització de la mostra artística, esdevé un "apèndix de la casa, reclòs i obert. Refugi i niu". Una porta oberta als "fenòmens còsmics, que esdevé el centre de l'univers".

Cultura

Un projecte de l'Escola La Farga de Salt, al Temporada Alta
Un projecte de l'Escola La Farga de Salt, al Temporada Alta

Un projecte de l'Escola La Farga de Salt, al Temporada Alta

'Mai més set, mai més gana', interpretada per 300 alumnes de primària, està dirigida per Oriol...

La policia libanesa recupera un oli robat que podria ser un quadre original de Dalí

La policia libanesa recupera un oli robat que podria ser un quadre original de Dalí

La Fundació diu que cal més que una fotografia per poder certificar l'autenticitat de la tela ....

Isaki Lacuesta firma el nou espot de la Universitat de Girona

Isaki Lacuesta firma el nou espot de la Universitat de Girona

La Universitat de Girona estrena l'espot dirigit pel director de cinema Isaki Lacuesta amb...

Els arqueòlegs treuen a la llum a l´Escala 17 tombes del Bronze final i l´edat de Ferro

Els arqueòlegs treuen a la llum a l´Escala 17 tombes del Bronze final i l´edat de Ferro

La campanya d´excavacions d´aquest estiu a Mas Vilanera deixa uns resultats que Cultura considera...

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema