En declaracions a Ràdio Nacional d'Espanya recollides per Europa Press Televisió, Molina ha indicat que la pirateria és "el gran problema" del món de la cultura perquè "va en contra dels creadors i productors de la indústria".

El titular de Cultura ha recordat que els joves es poden veure afectats en la seva futura vida laboral per comportament delictius com la pirateria, ja que "molts voldran ser cantants o fer pel·lícules el dia de demà", ha precisat.

A més, el ministre també s'ha referit a les possibles protestes i aturades que els jutges preparen per la situació que viu l'Administració de Justícia i ha afirmat "no estar d'acord" amb aquestes reivindicacions, perquè, segons la seva opinió, "hi ha estaments com la Judicatura que haurien de resoldre els seus problemes d'una altra manera".

També Molina ha parlat de les pròximes eleccions gallegues i ha alabat la tasca de l'actual president de la Xunta, Emilio Pérez Touriño, i ha afirmat que col·laborarà amb la campanya socialista "en la mesura que el PSOE de Galícia ho cregui oportú".