I al tercer dia, el Festival de Sant Sebastià va pujar al cel amb El secreto de tus ojos, la nova pel·lícula de l'argentí Juan José Campanella, que, avalat de nou pel talent interpretatiu de Ricardo Darín, va enlluernar ahir la crítica i ja sona com a clara favorita per a la Concha de Oro.

El realitzador de clàssics emocionals com El hijo de la novia, amb la qual va optar al Oscar, va presentar en el certamen donostiarra aquesta nova cinta, amb la qual ha rebentat la taquilla Argentina i en la qual torna a jugar les seves millors cartes. Amb elles, intentarà repetir èxit a Espanya, on s'estrena el 2 d'octubre.

I és que encara que Campanella es vesteixi de thriller, Campanella es queda: la química sentimental entre els personatges segueix sent el motor de El secreto de tus ojos, on el director -que ha treballat als Estats Units rodant sèries com House- esprem encara més les tècniques del llenguatge cinematogràfic per fer blanc en la tendresa.

El film narra la resolució d'un crim que, després de vint-i-cinc anys d'investigació judicial, encara no ha estat resolt. Però a través de la reobertura del cas, també es furgaran les ferides dels qui van portar a terme la investigació. Soledad Villamil i Ricardo Darín són els principals protagonistes del prometedor treball.