Emma Watson, que interpreta Hermione Granger en les pel·lícules de Harry Potter, està molt afectada per la persecució que va patir durant un partit de futbol americà universitari. Els seus companys l'han defensat davant dels estudiants que la van fustigar. L'actriu de 19 anys es va matricular a la Universitat de Brown, a Rhode Island, fugint de la fama que ha aconseguit amb el seu paper a Harry Potter. "Puc semblar una paranoica, però faig això perquè vull ser normal, de veritat m'agradaria ser una persona anònima", va afirmar en el seu moment.

Però sembla que no ho ha aconseguit. Quan Emma va assistir a un partit de futbol americà que es disputava entre la seva universitat i l'equip de Harvard, un grup d'estudiants rivals va aprofitar per fer-li passar una mala estona. Els alumnes que editen la revista digital Harvard Voice es van assabentar de la seva presència i van convocar un concurs a la seva web per veure qui era el més ràpid a localitzar Emma entre el públic. Quan finalment ho van aconseguir, van publicar una foto seva afirmant que la missió havia estat "un èxit".

Després del partit, van ser nombroses les queixes procedents dels seus amics i companys de classe, que van criticar que els assetjadors se sentin amb dret a fer sentir malament algú només per ser estudiants de Harvard. Finalment, l'editor de la revista s'ha vist obligat a oferir una disculpa en la mateixa web des d'on van dirigir l'operació. Tot i així, sosté que s'ha donat massa publicitat a una cosa que no en té, i que s'ha d'entendre que "aquestes publicacions es van fer expressament per ser escandaloses i exagerades".