Després de passar un temps amb la seva família a Japó recuperant-se d'una mala època, Cameron Díaz torna amb força i amb dues estrenes que s'allunyen de l'habitual to humorístic de les seves pel·lícules. L'actriu ha parlat sobre la seva vida amorosa i professional en una entrevista per a la revista Glamour.

Mentre tractava de superar la seva ruptura amb Justin Timberlake, Cameron Díaz va patir un altre revés: el seu pare va morir sobtadament, als 58 anys, d'una pneumònia. L'actriu sentia malament, i per això,va decidir anar-se un temps amb la seva germana i la seva mare a Japó, i allí va tractar de pensar sobre el que li estava passant.

El resultat del’ retir espiritual’ ha estat bo, i ara Cameron ha tornat amb les piles carregades i dues pel·lícules a punt d'estrenar-se. Tant 'La decisió d’Anne' com 'The Box' són drames, pel que sembla que l'actriu està intentant apartar-se del seu habitual registre humorístic.

Fa molt exercici

Malgrat estar a la meitat de la trentena, l'actriu dels àngels de Charlie reconeix veure's millor que mai. "Ja no tinc 25 anys i no m'importa, però he de reconèixer que el meu cos està en millor forma ara que fa deu anys, entre altres coses perquè faig molt exercici, cardio i pilates".

Afirma que no es planteja la cirurgia estètica perquè no voldria convertir la seva cara en "alguna cosa totalment antinatural", i no entén "per què a la gent li espanta tant envellir. Hauríem d'abraçar la maduresa, és un altre tipus de bellesa".

En tant a la seva vida amorosa, reconeix que no necessita un home al seu costat per a ser feliç, però que si el tingués estaria encantada. Cameron assegura que li agraden els homes "conscients, que saben el que volen en la vida i que confien en si mateixos".