El Consell d'Estudiants de la UdG no descarta recomanar el volt nul de cares a les eleccions a rector del proper dimarts dia 17, va explicar ahir Jordi Gasulla, coordinador estudiantil.

No obstant això, el Consell d'Estudiants encara no ha pres la decisió, simplement l'està estudiant, perquè considera que els dos programes són "molt similars i continuïstes" i "no descartem promoure el vot nul", va dir Gasulla.

Per la seva part, el sindicat d'estudiants del Països Catalans va penjar ahir uns cartells demanant el vol nul i l'anul·lació del rectorat. Aleix Jiménez, en representació d'aquest col·lectiu, va explicar que les dues candidatures presenten programes molt similars i que beneeixen la mercaderització dels ensenyaments.

Segons els arguments de Jiménez, com que cap dels dos programes no aposta per la defensa de l'ensenyament públic, "és millor no votar-los perquè no representen els nostres interessos, i si no es pot votar cap dels candidats, és preferible considerar les eleccions i el rectorat nuls".

Aquests cartells, amb la imatge de Poch i Geli amb un nas de pallasso, es van penjar a la Facultat de Ciències, coincidint amb l'acte de presentació del programa del candidat Manel Poch.

La campanya electoral s'està desenvolupant durant tota aquesta setmana amb presentacions sectorials a càrrec dels candidats. Aquests actes no han comptat amb la participació dels estudians. Avui a les 19 hores tindrà lloc a la Sala de Graus de Dret un cara a cara entre els dos candidats.