Juliette Lewis torna a Espanya amb parada a Barcelona, avui divendres 27 a la sala Apolo. Després de cinc anys en el món de la música, dos discos i incomptables concerts i participació en festivals, com el Leeds Festival, Reading i Lollapalooza, la cantant i actriu presentarà el seu nou àlbum, «Terra Incognita».

Amb «You're Speaking My Language», el seu àlbum debut, Lewis va irrompre a l'escena punk-rock, deixant de banda la seva carrera com a actriu i disposada a donar-ho tot. A aquest àlbum li seguiria «Four on the Floor», confirmació de la carrera musical de Juliette, amb el qual va aconseguir el respecte de crítica i públic.

Dotat d'un so nou i de temes variats, Lewis ha decidit llançar un nou projecte musical. El productor és Omar Rodriguez-López, líder de The Mars Volta. Tal com afirma l'artista «aquest àlbum té un so completament diferent del que he pogut fer abans i captura l'essència de les meves emocions i de la meva veu, necessitava una banda totalment nova».

«Terra Incognita» significa territori desconegut, i és aquí exactament on Lewis volia arribar, musicalment. «Les guitarres sonen més salvatges i atmosfèriques. El 'groove' és fosc i profund, el que aporta un gran contrast a nivell de so. L'Omar ha entès totes les facetes i ha sabut interpretar aquesta idea musical. Ha estat una experiència realment alliberadora i radical», assenyala Juliette Lewis, qui ha escrit la majoria dels 11 temes d'aquest treball amb el seu amic, el músic Chris Watsen.