La nostra parella d'actors més internacional podria passar per l'altar molt aviat o almenys, això afirma la revista «In Touch Weekly». Malgrat que tant Penélope com Javier s'entesten a mantenir en secret el seu tan sonat idil·li, sempre ens acaben arribant rumors que la relació va és més seriosa que mai. Després que Penélope aparegués amb una anell -de compromís?- en una estrena, ara se l'ha pogut veure a la recerca del que serà el seu vestit de núvia amb Bardem.

Així ho declara la revista «In Touch Weekly», afirmant que la guanyadora d'un Oscar pel seu paper a Vicky Cristina Barcelona ha estat vista buscant un possible vestit pel seu futur casament amb Bardem, que segons una font pròxima a la parella, podria ser el mes de desembre vinent.

Durant la gala d'estrena a Nova York de l'última pel·lícula de Pedro Almodóvar, «Los Abrazos Rotos», Penélope va ser vista lluint un anell de diamants amb un gran safir blau, el que va fer saltar les alarmes d'un possible compromís amb Javier Bardem.

«Es casaran molt aviat, potser fins i tot durant les vacances. Com que, tant Javier com Penélope són espanyols, els encantaria que fora un modista espanyol qui dissenyés el seu vestit», explica la font.

De fet, Penélope ja tindria força clar el nom de l'afortunat que dissenyi el vestit per al dia més important de la seva vida: La casa de moda Balenciaga, fundada pel dissenyador Cristóbal Balenciaga.

Encara que no té una línia de vestits de casament, Balenciaga va ser qui va signar el vestit de casament de Salma Hayek amb el francès François-Henri Pinault.

«El vestit de Salma va ser específicament dissenyat pel director creatiu de la companyia, Nicolas Ghesquiere, i era impressionant. Estic convençut que estarien orgullosíssims de dissenyar el vestit més important de la vida de Penélope», afegeix la font.