Encara caldrà esperar fins al divendres 15 de gener per a l'estrena de 'Sherlock Holmes'. Tanmateix, els més impacients poden acostar-se al madrileny Kinépolis, on aquesta nit tindrà lloc l'estrena de la pel·lícula i a la qual assistiran els seus protagonistes. El mateix Ritchie, Robert Downey Jr, Jude Law, Mark Strong, Rachel McAdams i els productors del film desfilaran aquesta nit pel hall d'entrada de la sala 25 de Kinépolis.

En aquesta cinta, no veurem la imatge del detectiu a la que estem acostumats. Guy Ritchie ha volgut fer una versió nova de Holmes, més apartat de la seva pipa, barret de caçador i la cèlebre frase "elemental, querido Watson".

Així, Downey Jr aporta tota la seva energia a aquest Sherlock Holmes en una pel·lícula carregada d'acció que trenca amb les anteriors interpretacions cinematogràfiques més "estirades" del detectiu anglès.

Un nou estil que podria ser la base d'una saga per a la Warner. Un nou filó que podria arribar just quan la productora se li esgota la seva ,fins ara, gallina dels ous d'or, la franquícia de Harry Potter.

Mark Stron, el nou dolent

L'ex de Madonna, autor de cintes com 'Snatch. Cerdos i diamantes 'o' RocknRolla 'totes elles marcades per un ritme trepidant ha volgut un Holmes d'acció i un Watson, a qui dóna vida Jude Law, molt més estilitzat, atractiu i també protagonista, allunyant del seu paper d'etern gregari del detectiu .

Nova imatge i també nou dolent. I és que la cinta de Ritchie ens presenta Lord Blackwood, a qui dóna vida Mark Strong, un assassí impenitent sentenciat a la mort però que aparentment torna de la tomba a Londres durant la dècada de 1890 per dur a terme un complot que podria destruir el país.