Tom Ford canvia la passarel·la pel cinema amb un el film "Un home solter", mentre que Benicio del Toro s'enfronta a criatures sobrenaturals a "L'home llop", a l'espanyola "Nacidas para sufrir", de Miguel Albadalejo, i a la comèdia "Històries de Sant Valentí".

Tom Ford, de la passarel·la al cinema

Després de molt anys com un dels grans dissenyadors de moda, Tom Ford es passa a la confecció d´històries per a la gran pantalla amb el seu primer film, "Un home solter", inspirat en la novel·la homònima de Christopher Isherwood.

Al començament dels anys seixanta, a la ciutat de Los Angeles, el solitari professor de literatura George Falconer (Colin Firth) lluita per sortir del forat vital en el què es troba des de la mort de la seva parella Jim (Matthew Goode). Mentre fantasieja amb el suïcidi, rep els ànims de la seva única amiga, Charley (Julianne Moore).

Ford vs l´home llop

El director nord-americà Joe Johnston ("Jumanji", "Parque Jurásico III") s'endinsa en els clàssics del cinema de terror amb "El hombre Lobo", un film en el que destaquen les interpretacions de Benicio del Toro, Anthony Hopkins i Emily Blunt.

Després de molts anys fugint de tristos records, Lawrence Talbot (Del Toro) es veu obligat a tornar-se´n a casa per investigar la desaparició del seu germà i lluitar contra una cruel criatura que ha sembrat el pànic entre la població.

Romanticisme a "Historias de San Valentín"

El veterà Garry Marshall ("Pretty woman") torna a les sales de cinema amb "Historias de San Valentín", una comèdia d'embolics amorosos protagonitzada per, entre d´altres, Jessica Alba, Jamie Foxx, Jessica Biel o Kathy Bates.

És el dia dels enamorats a Los Angeles, una ciutat que respira a través de les aventures i desventures amoroses d'un grup de persones que acabaran entrellaçant les seves destinacions emocionals.

Albaladejo torna amb "Nacidas para sufrir"

El director espanyol Miguel Albaladejo ("Manolito Gafotas", "Cachorro") aposta per la comèdia romàntica en la seva nova pel·lícula, "Nacidas para sufrir", que compta amb la presència d'Adriana Ozores, Marta Fernández Muro, Petra Martínez o Malena Alterio.

Tota una vida dedicada a tenir cura dels seus familiars per acabar els seus dies ficada en una residència. És el que pensa Flora (Petra Martínez), que als seus 72 anys contempla amb temor la possibilitat que les seves nebodes la ingressin a la residència on treballa una de elles.