Avui comença el IV Cicle de Cinema i Gastronomia de Girona als Cinemes Albéniz Plaça de Girona, amb la projecció del fim El festín de Babette (20:00h). L'acte, organitzat per l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial, està dins del marc i de la programació de la XXX Setmana Gastronòmica Gironina que es celebrarà entre el 4 i el 21 de març. Després del visionat de la pel·lícula, es farà un petit tast per Xavier Arrey del restaurant El Pati Verd de l'Hotel Carlemany, així com un tast de vi i moscatell de l'Empordà.

El cicle, que s'estrena avui, comptarà amb la projecció de dos pel·lícules més, totes elles relacionades amb el món gastronòmic. El 5 de març li tocarà el torn a Vatel i el 12 de març a Tomàquets Verds Fregits. Ambdos pel·lícules comptaran també amb un tast per cuiners de la ciutat.

L'entrada tindrà un valor solidari de 2 euros i la recaptació es donarà íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona. Podeu aconseguir les entrades al Museu del Cinema, al Punt de Benvinguda, Hotel Peninsular, Restaurant La Llarga o als mateixos cinemes Albéniz Plaça mitja hora abans de l'inici de la projecció.