Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal i Natalie Portman formen un triangle amorós a "Brothers", la nova pel·lícula de Jim Sheridan, mentre que Denzel Washington és un soldat que lluita per la supervivència en el món apocalíptic de "El libro de Eli", i Eduardo Noriega i Belén Rueda protagonitzen "El mal ajeno".

"Brothers", un triangle amorós amb un rerefons bèl·lic

El cineasta irlandès Jim Sheridan -"Mi pie izquierdo", "En el nombre del padre", - dirigeix a Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal i Natalie Portman a "Brothers, en un drama de triangles amorosos amb rerefons bèl·lic.

Sam (Maguire), soldat nord-americà, casat amb Grace (Portman) i pare de dues nenes, cau pres dels talibans a l'Afganistan. Donant-lo per mort, el seu desastrós germà Tommy (Gyllenhaal) decideix fer-se càrrec de la seva família. Així, sorgeix l´amor entre Tommy y Grace. La tensió es dispara quan Sam torna a casa.

Denzel Washington protagonitza "El libro de Eli"

Després d'una guerra final, un home solitari recorre el que una vegada va ser els Estats Units. Ciutats buides i autovies destrossades mostren una destrucció total sense civilització ni llei. A "El libro de Eli" Denzel Washington encarna un guerrer que només busca la pau.

Mentre que lluita per la supervivència i l'esperança d'un futur, s'enfrontarà a Carnegie (Gary Oldman), un dèspota que s'ha convertit en el cap de lladres i pistolers. A més, la filla adoptiva de Carnegie, Solara (Mila Kunis) quedarà fascinada per l´Eli.

"El mal ajeno", amb Eduardo Noriega i Belén Rueda

El realitzador bilbaí Oskar Santos arriba a les sales de cinema amb la seva òpera prima, "El mal ajeno", un thriller dramàtic protagonitzat per Eduardo Noriega, Belén Rueda, Angie Cepeda i José Ángel Egido, entre d´altres.

Diego (Noriega) és un metge acostumat a les situacions de vida o mort. Tanmateix, la seva immunització al dolor el porta a allunyar-se de la seva família. En un atracament, rep un tret que canviarà la seva existència de manera radical.

"Acantilado rojo", la batalla que va canviar la història de la Xina

El director xinès John Woo -"Cara a cara", "Misión imposible II"- torna a les sales amb "Acantilado rojo", un drama d'acció basat en la novel·la "El romance de los tres reinos", obra de l'escriptor Luo Guanzhong .

"Los niños de Timpelbach" reben una lliçó dels seus pares

El director francès Nicolas Bary s'adapta a la gran pantalla "Timpetill", una comèdia dramàtica basada en la novel•la de Henry Winterfield que explica les aventures d'uns nens indisciplinats que reben una ingrata lliçó per part dels seus progenitors.

Les entremaliadures dels seus fills s'han passat de la ratlla, així que els pares de Timpellbach decideixen abandonar la ciutat per mostrar la seva autoritat. Encara que en principi s'entusiasmen amb la idea, els petits aviat descobriran que tenir cura de si mateixos no és tan fàcil com s'imaginaven.

"Tensión sexual no resuelta", una comèdia d'embolics amorosos

A Juanjo (Martínez) l´acaba de deixar la seva nòvia, la Celeste (Jiménez) i, com que no troba cap explicació a la ruptura, decideix demanar-li ajuda al seu alumne Nico (Jeziersky) per esbrinar-ne els motius. Així arrenca una història coral amb nou personatges implicats.

Onze anys després, "Toy Story 2 en 3D"

Onze anys després de l'estrena original, "Toy story 2" torna a la gran pantalla, ara en format 3D, per narrar amb més realisme les increïbles aventures d'un grup de joguines acostumades a ficar-se en embolics.