Ha estat un mes de març frenètic que arriba al seu final, i amb ell, el bisbalenc Jaume Pla, Mazoni, conclou també la seva particular marató de concerts que l'ha dut a celebrar fins a 31 xous arreu del territori català i a l'estranger (amb tres cites a Holanda i dues a França).

La penúltima etapa d'aquest particular tour de presentació de Eufòria 5 - Esperança 0 (millor disc de pop - rock segons Enderrock) serà aquesta nit, en un concert exclusiu per a socis del club TR3SC que es farà a la barcelonina Cova del Drac (Jazzroom).

I per acabar amb l'original proposta, Mazoni tornarà demà al Soul Cafè de Figueres (un espai que ja va visitar al principi de la gira) per presentar-hi de nou el seu treball en format acústic.

El punt de partida de la gira, que no es va aturar ni amb les nevades del passat dia 8, va ser la sala Bikini, on Mazoni va obrir el concert de Cornershop. Posteriorment, Pla ha ofert concerts en diversos formats, alguns amb la banda al complet i la majoria en acústic; als premis Enderrock, hi va actuar amb les Mazoni (Helena Miquel, Bikimel i Gemma Solés).