Woody Allen tornarà al Festival de Cine de Cannes per presentar dins la Secció Oficial, fora de concurs, la seva última pel·lícula, You Will Meet a Tall Dark Stranger. El film està protagonitzat per Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Gemma Jones, Freida Pinto, Lucy Punch i Naomi Watts. L'última creació de Woody Allen, produïda per Mediapro, Versátil Cinema y Gravier en associació amb Antena 3 Films, es va gravar l'estiu en localitzacions de Londres i versa sober l'amor, el sexe i la traïció d'un grup de persones.

Woody Allen gravarà el pròxim estiu a París la tercera pel·lícula produïda per Mediapro protagonitzada per Marion Cotillard.

D'altra banda, El cineasta i escriptor mexicà Alejandro González Iñárritu competirà per la Palma d'Or a Canes amb el seu film Biutiful, va anunciar ahir l'organització d'aquest esdeveniment.

El film, protagonitzat per l'actor espanyol Javier Bardem, forma part de la selecció oficial del festival, (del 12 i el 23 de maig pròxims).

L'edició número 63 s'obrirà amb el film de Ridley Scott Robin Hood i la llista de la selecció oficial inclou a més Copiï conforme, d'Abbas Kiarostami, Another year, de Mike Leigh, i Utomlyonnye Solntsem 2, de Nikita Mikhalkov.

Els altres films a competició són Donis hommes et donis dieux, de Xavier Beauvois, Hors la loi, de Raixid Bouchareb, Un homme qui crie, de Mahmat-Saleh Haorun, Housemaid, de IM Sangsoo, Outrage, de Takeshi Kitano, i Poetry, de Lee Chang-Dong. Completen la llista Fair Game, de Doug Llimen, You. My joy, dirigit per Serguei Loznitsa, La nostra vita, de Daniele Luchetti, La princesse de Montpensier, de Bertrand Tavernier, i Loong Boonemee Raleuk Chaat.