El Teatre de Blanes aixeca el teló per a la temporada de tardor, i ho fa amb la mirada posada en el públic; i és que a més de les propostes que ompliran de contingut aquest trimestre, també ha presentat novetats per millorar els serveis oferts als espectadors.

Dins de la programació hi destaquen dues obres amb parelles interpretatives de renom: la primera, que obrirà la programació el proper 9 d'octubre, és l'adaptació de la novel·la de Sándor Márai La dona justa, protagonitzada per Rosa Novell i Àlex Casanovas. També treballen en una adaptació, en aquest cas del clàssic de Bergman Escenes d'un matrimoni, Francesc Orella i Mònica López. La programació professional es clourà el 3 de desembre de la mà d'Oriol Broggi, que dirigeix a Pep Cruz a Natale in casa Cupiello.

En l'apartat musical, Las Migas amb Sílvia Pérez Cruz al capdavant passaran per Blanes per presentar el seu exitós Las reinas del matute; també hi haurà lloc per al hip - hop dels Brodas Bros, així com per a activitats tradicionals com el Concert de Santa Cecília o el de Joves Compositors. També hi trobarà el seu espai el públic infantil i familiar, amb les cinc propostes del cicle Rialles: Tortuga l'illa d'en Tresot, No passa res, Guakanaka, Moments màgics i L'embolic.

Pel que fa a la millora dels serveis, s'ha arribat a un acord amb el pàrquing Brillas, de tal manera que els espectadors podran gaudir de 2 hores d'aparcament gratuïtes per assistir a les representacions de la programació professional. A banda, s'ha signat un conveni amb la Fundació Carl Faust i els espectadors podran entrar de franc al Jardí Botànic Marimurtra; per contra, els visitants del jardí gaudiran d'un descompte del 15 % en adquirir entrades per al teatre.

A més, la biblioteca de Blanes ha posat en marxa el Racó del Teatre, amb tot de documents sobre la programació, així com CD i DVD.