La societat Perruqueria i Maquillatge S.A (PEYMA) acaba d'acomiadar el seu creador, Lluís Llongueras, a través d'un burofax que li ha estat remès aquesta setmana per la seva administradora i filla, Esther Llongueras. En aquest document consta que aquesta empresa ha decidit prescindir dels serveis de Lluís Llongueras amb caràcter general a partir d'aquesta setmana "perquè les tasques que vostè realitza no ho són a satisfacció d'aquesta empresa ni ostenta actualment cap poder notarial per exercir-les".

"La seva actitud és sancionable amb l'acomiadament que se li insta, d'acord amb l'article 54.2 del Reial decret 1/1995 del 24 de març, pel que s'aprova el text refós per la Llei de l'Estatut dels Treballadors", afegeix el burofax.

Amb tot, l'empresa reconeix "la improcedència de l'acomiadament" i li ofereix la quantitat de 6.258,63 euros "en concepte d'indemnització màxima, a raó de 45 dies per any treballat a partir de l'1 de desembre del 2006", amb 888,07 euros nets "en concepte de liquidació, saldo, liquidació i nòmina". "Amb la imatge de Lluís Llongueras i la seva marca, es crea la societat Perruqueria i Maquillatge S.A (PEYMA) el 31 de desembre de 1987, de la qual Lluís Llongueras era president fins ara, amb tots els poders notarials", informa un document del mateix estilista en resposta al seu acomiadament. La societat PEYMA està formada per divuit perruqueries dels 120 salons de perruqueria.