La Porta dels Somnis és un grup de pop-rock format per la Virgínia Martínez (veu), Jaume Saltor (guitarra) i Oriol Saltor (guitarra).

La veu de la Virgínia sedueix en cançons com Aire Lliure, La Ventatrons o Saltem ben amunt i fa vibrar en altres com Mai Sabràs, Cada melodia o Massa arriscat on comparteix protagonisme amb Salva R. Alberch dels Lax’n’Busto. En aquest disc, que presenten dissabte a La Mirona, també hi trobem «Aquí», cançó de la tardor de Tv3 que dóna el tret de sortida a la programació de la nova temporada i que ja ha arribat a dins de les cases de tots els catalans.

La Porta dels somnis (Barcelona, Pop)

Filippo Landini (Canet de Mar, Pop)

Dissabte 23 a les 22:20h

La Mirona (Salt)

Si vols guanyar una de les 5 entrades dobles que regalem, només has de contestar la següent pregunta:

Com es diu la cançó que usa TV3 per a la temporada de tardor?

a) Allàb) Seguimc) Aquí

Participar és ben senzill: envia un mail a concurs@ddgmedia.cat amb la resposta juntament a les teves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «PORTA» a l'assumpte del correu.

Text legal:

L'informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incloses en un fitxer el responsable del qual és DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU, amb la finalitat d'atendre a les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU que pogués ser del seu interès. DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU es compromet a l'ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, per a la finalitat esmentada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho en la següent direcció passeig General Mendoza, 2 17002 Girona.